Oficiální stránky obce Sudice

Štěrkovna Open Music – posilové spoje

9. 6. 2023

Autobusy propojí festival Štěrkovna Open Music s 16 obcemi Hlučínska

Ve spolupráci s Moravskoslezským krajem vyjedou v nočních hodinách speciální festivalové posilové linky, které dopraví návštěvníky festivalu Štěrkovna Open Music do 16 obcí hlučínska. Kopírovat budou trasy už zavedených linek 281, 282, 290 a 290 a obslouží Třebom, Sudice, Rohov, Kobeřice, Bolatice, Dolní Benešov, Kozmice, Píšť, Bohuslavice, Darkovice, Hať, Vřesina, Bělá, Chuchelná. Ve směru na Ostravu pak i Ludgeřovice a Petřkovice.

Odjíždět autobusy ve směru na Hlučínsko budou vždy přímo od areálu festivalu a to ze zastávky Hlučín – štěrkovny. Do Ostravy pak pojedou z hlučínského autobusového nádraží.

“Našim cílem je zajistit bezpečnou, pohodlnou a rychlou dopravu našich návštěvníků z festivalu domů. Řada z nich k nám přijíždí z Hlučínska, proto se společně s krajem zaměřujeme na propojení tohoto regionu s našim areálem. Jde především o přepravu v nočních hodinách. Nad rámec toho KODIS ještě posílí i spoje linky 75, které budou přivážet návštěvníky na náš festival,” uvedl za pořadatele David Moravec.

 

Last modified: 9. 6. 2023

Comments are closed.

Skip to content